Browsing: Javanese

Javanese
Sinden Jogja Kangen Suriname
By

AYU Purwa Lestari lan Rita Apriani, loro sinden Jogja, kangen negara Suriname. Kenangan sing ora bisa dilalekake nalika lelungan menyang negara kasebut kanggo melu kegiatan Indo…

Javanese
Aja Mindher Karo Budaya Asing
By

BUDAYA minangka tonggak kekuwatan sing kudu dimanfaatake kanggo nyepetake distribusi kesejahteraan lan keadilan kaya sing dadi target Daerah Istimewa Jogjakarta (DIJ). Iki ditegesake dening Gubernur Jogjakarta…

1 2